Download Game! Currently 87 players and visitors. Last logged in:TayaDarkerMersufrankHelam

BatMUD Forums > Fin.bs > Tietoa päihdyttävistä aineista

 
 
#1
18 Oct 2005 15:41
 
 
Listaus suoritetaan suoraan hakemistorakenteesta:

746 SINOL

Runsasvärinen, voimakas makuinen ja makea. Roteva,
kehittynyt ja tuore aromi, viipyilevä jälkimaku.
Tuoksu hunajainen ja kukkea. Valmistettu Siltasaaren
seudulla. Pullotuksessa suuria eroja. Vuoden -87 elokuun
lopun erä kovahko, runsashappoinen ja maku väsynyt.
Sokeria n.20 g/l. (31,5 p%, 38 t%)

545 EAU DE COLOGNE

Ranskalainen pullote. Yleistyypiltään keveä, helmeilevä ja ohut.
V.D.Q.S-laatua. Pehmeä ja notkea, suhteelisen vähän parkkihappoja,
runsaasti glyserolia ja alhainen happopitoisuus. Harmoninen ja
sopusuhtainen. Suositellaan yleisjuomana läpi koko aterian, erityisesti
jälkiruuan kera. Cote de Beaune. (11 p-%, 13 t-%)

737 OKSALAKKA

Blended straight. Maku hapanimelä, tuoksu kevyesti
äitelä. Maustettu uutteilla ja tisleillä. Voimakas aromi,
hivenen kellertävä, suhteellisen neutraali, mutta luonteeltaan
jyrkkä. Lattea jälkimaku. Voidaan nauttia kuivana, mutta yleisin
tapa on nauttia grogina tinnerin kanssa. Kolmen leijonan oksalakka
(väh. 3 viikkoa kypsytetty muovitynnyrissä). (36 p-%, 43 t-%)

111 TALOUSSPRII

Tuore, puolikuiva, runsas happoinen ja vetreä. Impregnoimalla valmistettu
hyväarominen, täyteläinen ja pehmeä pullote. Beerenauslese. Puhdas
selväpiirteinen ja kirkas. Suositellaan tarjoiltavaksi jäähdytettynä ja
dekantoituna kalan, riistan tai juuston kera.
Sokeria n. 10 g/l. Vouvray a.c(23,5 p-%, 33 t-%)

667 AIRFIX

Väritön, hieman pehmeä, mutta samalla tunkkainen. Aromiltaan voimakas ja
rohkea. Tahmeahko ja laimennettuna samevena. D.O.M. (Deo Optimo Maksimo).
Lajityyppinä brittiläinen. Vuoden -87 satomäärältään keskinkertaista
hieman pienempi, laadultaan suhteellisen hyvä. Pullotteet terveitä, melko
runsashappoisia ja kypsiä. (29,5 p-%, 41 t-%)

928 MASINOL
Aromi jankuttava, lässyttävä ja maku jahkaava. Yleistyypiltään vetelä ja
epäsiisti. Jälkimaku loikkiva ja väyrysmäinen. Pullotus ruusuinen,
mähnäinen ja blösö. Kypsytetty avotulella ilman käsiä.
Viljelyalueet Seinäjoki ja Ivalo. Apporea/Vino de coloria.
Sokeria n. 25 g/l. (33,5 p-%, 42,5 t-%)

 
 
 
Gidan
196d, 8h, 27m, 38s old
Level:
75